Fasadrenovering2019-01-18T23:42:39+02:00

Förbättrad helhetsbild av din bostad

Våra fasadrenoveringar sträcker sig över hela Stockholm från Nynäshamn till Uppsala. Genom en välskött fasad bevisar man att prioritering av huset är viktig. Intrycket och värderingen ändras snabbt från besökare som genast bidrar med ett positiv helhetsbild av bostaden. Inte bara gör det nytta för alla som beskådar men även ägare av huset uppskattar sitt hem mycket mer. Det gäller dock att renovera fasaden under rätt förutsättningar vilket våra hantverkare på Elitbygg & Ekodesign alltid levererar. Vi har många nöjda kunder med hus av såväl puts som trä och numera uppskattar dem att komma hem. Välkommen till oss för en snygg fasad som skyddar huset mot alla väder och dessutom är snygg året om.

Anpassad fasadrenovering

Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och villaägare och är alla nöjda fasadkunder. Detta är vi självklart mycket stolta över och ser alltid till att nå upp med detta. Kontakta oss för renovering.
Fasaden är mer än bara ett skal som finns på huset det är också det första intrycket man besitter . Det märks om man väljer att inte sköta om sin bostad både på utsidan och insidan. Huset blir inte bara fult i värsta fall kan man även skada och förstöra. Det är dumt att chansa med oss får du alltid korrekt utförd fasadrenovering med hantverksskicklighet och känsla för estetik.

Professionellt underhåll i Stockholm

Hur vet man då att fasaden behöver åtgärdas? Några exempel på att fasaden kräver omsorg är puts som spricker, frostsprängningar och betongskador. I många fall är det mer än synligt men det gäller att upptäcka problemen i tid för att undvika ytterligare problem. Vi hjälper dig leverera snygg fasad som får grannarna att häpna. Våra hantverkare är skickliga och har stor vana av fasader byggda med varierande material i olika skick. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri konsultation och besiktning för att sedan ta fram offert. Tjänsterna omfattar alla bostäder i Stockholm och självklart blir resultatet alltid som lovat med garanterad nöjdhet hos dig som kund. Vi bistår också med ny modern fasadbelysning och LED-strålkastare genom vår underleverantör Eco by Sweden AB. Kontakta oss på Elitbygg & Ekodesign så skräddarsyr vi en lösning som passar just era behov.