Dörrar2019-05-26T11:15:13+02:00

Moderna dörrar gör byggnaden tryggare och snyggare

Slitna och gamla dörrar känns aldrig bra. Det drar ner hela känslan med huset. Men om du byter till moderna dörrar, så blir ditt hem eller dina lokaler bättre på många punkter:

  • säkrare mot inbrott
  • säkrare mot bränder
  • tystare, moderna dörrar stänger ute störande oljud
  • tätare, moderna dörrar stänger ute rök och damm
  • energisnåla, moderna dörrar läcker inte värme

Dessutom har moderna dörrar en tåligare yta och är lättare att hålla rena. För att inte tala om hur mycket snyggare de är!

Vi har även ett sortiment av säkerhetsdörrar. Vi kan erbjuda alla typer av dörrar till din villa, brf eller kommersiella lokaler.

Installation av säkerhetsdörrar i Stockholm

Vi säljer och installerar säkerhetsdörrar i Stockholm till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Kontakta oss om du vill öka säkerheten i hemmet eller på arbetsplatsen, vi erbjuder gratis konsultation och offert för installation av certifierade säkerhetsdörrar.

Genom att installera certifierade säkerhetsdörrar motar du inte bara bort tjuvar och obehöriga, du blir även av med dålig lukt och buller som kommer från trapphuset. Vi har ett stort urval av olika säkerhetsdörrar som är anpassade för sina ändamål. Hos oss hittar du säkerhetsdörrar för både trapphus, fängelser, arkiv och militära anläggningar. Vi erbjuder med andra ord säkerhetsdörrar för alla tänkbara behov, önskemål och förutsättningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, besiktning och offert. Vi ser till att dörrarna installeras korrekt och att du som kund blir nöjd med resultatet.

Dörrguide Säkerhetsdörrar

  • Snygga säkerhetsdörrar, där dörrbladen sammanfogas utan synlig plåtkant, och med snygg fasad överfals.
  • Säkra dörrar för olika miljöer – från lägenheter till fängelser och militära anläggningar med krav på skott- och explosionsskydd.
  • Säkerhetsdörr i ljudklass 45dB för lägenheter med mycket höga ljudkrav.
  • Inbrottsklassade arkivdörrar för datahallar, arkiv mm i inbrottsklass MK2, MK3 och MK4 kombinerat med brandklass EI120.
  • Certifierade parbladiga säkerhetsdörrar

 

ElitBygg & Ekodesign säljer och monterar säkerhetsdörrar till Brf och privatpersoner. Vill du slippa ovälkomna gäster då gör du en säker investering när du köper en säkerhetsdörr. Du inte bara motar bort tjuven utan även dålig lukt och störande ljud från trapphuset. Vi kan både fönster och dörrar. 

 

Villaägare, bostadsrättföreningar och fastighetsbolag återfinns bland våra nöjda kunder som har bytt till moderna dörrar.

Vi anlitar företaget Reco sen 2014. Reco kontaktar våra kunder och ber om betyg och omdömen. Det är alltså våra kunders egna ord som du ser i omdömena. Om du klickar på Reco-loggan kommer du till Reco:s hemsida och kan se de allra senaste omdömena.

Under 2014-16 anlitade vi företaget Reco. Klicka på Reco-loggan så ser du äldre omdömen.

Högsta betyg hos Reco både 2014 och 2015 – detta är vi mycket stolta över!

Kontakta oss för renovering i Stockholm!