Proffs på fasader sedan 1883 – Fasadrenovering Stockholm med omnejd

Fasadrenovering Stockholm! Vi har den ledande produkten på marknaden för fasader och ytskiktsbehandlingar av olika slag. Vår fasadputs använder vi i våra egna byggnationer som vi på Elitbygg & Ekodesign har ensamrätt på på våra projekt och renoveringar av olika slag. Det smarta med produkten förutom den långa hållbarheten är dess universella användning. Produkten används alltså inte bara på fasader utan kan användas på alla slags material både inomhus och utomhus. Fasadputsen är från vår återförsäljaren Decorcem® som har patentet på produkten som visat sig hålla långt bättre än de ”främsta” liknande produkterna på marknaden. Det finns inte idag en produkt som Decorcem® därför lämnar vi likt vår återförsäljare 50 års garanti på fasadarbeten med vår fasadputs. Läs mer om vår återförsäljares produkt här. Klicka här för fasadputsen!

Putsen fäster på alla underlag och bränner in den befintliga fasaden att bli stenhård

Decorcem® har flera olika kombinationer av sin ytskiktsprodukt beroende på var den ska användas. Utomhusbruk har en unik och specifik blandning medan inomhusbruk har en annan. Receptet är hemligt och ingen har idag något liknande. Inte heller kan någon erbjuda den garanti som vi utfäster med 50 år. Livscykeln på produkten är mycket lång och därför blir livscykelkostnaden låg. Eftersom man sprayar på ett såpass – förhållandevis – tunt lager ungefär hälften av i normala fall så krävs också halva materialet. Så redan på materialkostnaden så sparar man upp till 50 procent. Att produkten sedan håller såpass länge som den gör med några få underhåll gör att man inte behöver tänka på fasaden under det närmsta halvseklet. Kontakta oss idag. Vi utför både fasadrenoveringen och står med den unika ytskiktsprodukten. Vi renoverar fasader.

Vi kan även bistå med Elitbelysning i LED för fasaden och som utomhusbelysning 

Fasadbelysning och utomhusbelysning är viktigt. För att säkra upp din bostadsrättsförening och få väl upplysta områden krävs god planering. Rätt belysningen skapar trygga och välmående ytor för de boende. Som dessutom känner sig säkrare och det av en god anledning då en bra upplyst bostadsrättsförening sällan är ett attraktivt byte för en opportunist eller annan. Särskilt om man har en parkering med nya bilar. Bra belysning ger dessutom en skön atmosfär som är funktionell. Funktionell i meningen att den styrs av aktivitet och rörelse och står endast på viloläge när ingen är i närheten för att spara energi.

Läs mer om LED-belysning för bostadsrättsföreningar här!

2019-01-30T19:03:30+02:00