Takläggaren i Stockholm med omnejd – Vi ser över din taksäkerhet

Takläggning Stockholm. Taksäkerhet har blivit allt viktigare. Både Arbetsmiljöverket och Boverkets byggregler innehåller en rad nya bestämmelser kring taksäkerhet. Takläggning är viktigt ur fler aspekter. Underhåller man sitt tak slipper man dyra kostnader som kan uppstå om det står länge. Sprickor och vattenskador som kan uppstå är mångt mer kostsamt än en syn eller en besiktning av taket. Våra takläggare i Stockholm har lång erfarenhet från tak och vet vad de ska titta efter. De jobbar snabbt och effektivt men samtidigt med omsorg för att få varje projekt till ett bättre än det senaste. Vårt mål är att bara bli bättre på vad vi gör och man blir aldrig fullärd det är en utbildning som fortsätter genom den erfarenhet man får varje dag. Och ofta stöter väldigt erfarna hantverkare på problem de inte har sett tidigare. Vi hjälper dig med ditt tak, vi sköter även takskötsel och tvättar tak. Taktvätt och takskötsel kan göras med mindre frekventa besök och Boverket har riktlinjer för när man ska kontrollera sitt tak. Vi hjälper även till med besiktning av taket så du får det kvalitetssäkrat. Kontakta våra takläggare i Stockholm så berättar de mer eller kommer ut på en syn för en statuskontroll av ditt tak.

2019-01-10T22:05:31+02:00