Renovera bostadsrätten med badrumsrenovering och köksuppgradering!

Genom att göra vissa uppgraderingar av din bostadsrätt kan du både minska energikostnader och göra föreningen mer trivsam samt behaglig att vistas och bo i.  Elitbygg & Ekodesign ser till att du får en snygg, modern, smart och driftsäker förening med kvalitetssäkrade arbeten som håller i många år. Varje investering du gör i bostaden är en vinst. Du gör rustar upp bostaden för att den ska hålla och ofta är de arbeten man gör långsiktiga och ska hålla  i många år. Därför är det viktigt att du kontaktar en byggfirma som kan sitt jobb. Vi har många omdömen och rekommendationer från allehanda arbeten och olika kunder något vi är mycket stolta över. Dessutom har vi kvalitetssäkrat lägenheter i Stockholm under många år. Vår vision är hållbara bostäder med en lång livscykel där energieffektivitet är en central del. Vi bygger för en hållbar utveckling!

Renovera lägenheten och badrummet och gör andra delar energieffektiva

Många bostadsrättsföreningar står idag inför stora utmaningar som kan kosta en del om man inte tar rätt beslut. Mycket ny teknik måste kunnas och utan kunskapen kan man missa viktiga delar. Som man kanske får stå till ansvars för om det bär sig illa. Därför är det viktigt att anlita ett bra byggföretag med god renommé. Då får man det man beställt.  Det finns ett stort behov att uppgradera olika delar av föreningen eller bostadshuset för att dels leva upp till nya krav, dels få en modern förening som inte eldar för kråkorna med onödiga energikostnader och annat som ligger och drar pengar i onödan. Elitbygg & Ekodesign utför totalentreprenader med hållbarhet och miljö i fokus. Vi utför byggarbeten både internt och externt med allt från fasaden, taket, källarlokaler, vindar och även de boendes lägenheter. Ett av våra specialområden är kök och badrumsrenoveringar. Vi gör badrums- och köksrenoveringar i Stockholm med närområden och kommuner så du får ett snyggt modernt kök eller badrum som håller gällande energiklass och andra standarder. Våra hantverkare gör sina arbeten med omsorg och varje del av arbetet kontrolleras noggrant så att hela byggprocessen kvalitetssäkras. Vi hjälper dig från början till slut med din badrumsrenovering eller köksrenovering. Vi renoverar helt enligt kundens egna önskemål och behov. Det kan vara allt från att ändra planlösning, behålla traditionella konstruktioner eller helt bygga om. Idag finns många olika smarta system som både underlättar vardagen och som gör föreningen mer klimat- och miljövänlig. Tekniska uppfinningar av olika slag som skapar mervärde och minskar kostnader är något som de flesta föreningar idag ännu står utan. Men som vi idag kan erbjuda våra kunder. Fråga våra kunniga säljare vi installerar allt från ljusstyrningssystem och ventilationssystem till solcellsanläggningar. Du bestämmer själv hur ”grön” du vill göra föreningen. Vi erbjuder olika energipaket med helhetslösningar där du kan välja allt från att effektivisera till en låg energiförbrukning för föreningen eller andra smarta lösningar som spar energi och minskar kostnader. Som villaägare kan du även välja att energieffektivisera så dina utsläpp blir noll eller till och med negativa (se passivhus alternativt nollenergihus). Vårt mål är att bygga moderna och energieffektiva badrum med hög kvalitet som står sig lika bra idag – som om 50 år. Och som når upp till dagens högt ställda krav på energieffektivitet och gällande miljöstandarder.

Läs mer om våra badrumsrenoveringar här.

2019-01-05T17:19:22+02:00