Vårt miljöarbete inom bygg och transport – Välj hållbara lösningar

Förutom vårt systematiska arbetsmiljöarbete (SAM) så gör vi flera åtgärder för att minska våra ekologiska avtryck. Flera av våra medarbetare åker endast kommunalt, vi försöker göra våra transporter och leveranser för miljövänliga som möjligt. För varje projekt vi utför planterar vi ett träd genom WWF där du som kund får ett gåvobrev. Vi väljer ekodesignade produkter och bygger hållbart. Du kan läsa mer om våra åtaganden på vår hemsida. Bloggens syfte är bland annat att före budskapet om miljön vidare. Att medvetengöra var och en om det faktiska miljöhotet. Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något. Oavsett vad du gör som konsument än mer näringsidkare påverkar miljön på ett eller annat sätt. Det lämnar ekologiska avtryck i naturen. För att kunna lämna en hållbar planet för kommande generationer måste alla göra något. I bloggen får du tips hur du kan spara energi och pengar och leva hållbart. Utan att det behöver kosta dig en förmögenhet. Både om du är småföretagare eller konsument. Eller ett stort företag som har större ansvar. Vi kommer skriva om lagstiftning och nya regler om miljö och dokumentation.

Elitbygg & Ekodesign. 

2018-12-30T18:30:10+02:00