Tak2019-01-16T20:22:57+02:00

Takbyte i Stockholm – Takläggning Stockholm utförd av proffs

 Takläggning Stockholm utförd av proffs. Vi kan tak, takläggning och materialval. Vi utför tjänster som omfattar tak över hela Stockholm med omnejd. Våra hantverkare besitter erfarenheten och kunskapen som krävs för fräscha upp taket, som får liv igen. Oavsett vilket omfattning arbetet består av kan vi renovera och lägga nytt tak som passar in och bidrar med stilren känsla till omgivningen. Takläggning är en av våra största näringar och vi har därför fått stor kunskap och erfarenhet inom tak och takläggning. En av våra specialiteter är att leverera tak med omtanke för design och anpassad byggteknik. Våra kunder har dessutom utsett oss med högsta betyg tre år i rad 2014, 2015 och 2016. Detta omfattar privatpersoner och fastighetsägare över hela Stockholm som hittills varit ovanligt nöjda med våra tjänster. Vi är dina lokala takproffs! Vi kan tak och takläggning.

byta tak, renovera taket


takläggning, lägga tak

Tegeltak, papptak, plåttak Stockholm?

Vi fixar renovering för taket om det är av dåligt skick och behöver upprustas innan nytt tak kan läggas. Tidigare byggnationer kan varit otäta vilket bidragit med fuktskador eller andra problem som idag är mer omfattande än när det började. Det är viktigt att direkt åtgärda problemet för att skadan inte ska sprida sig och sluta med omfattande reparation av området. Våra takläggare kan fixa problemen och sedan utrusta med önskat material för bästa skydd. Vi erbjuder tak av som omfattar papptak, tegeltak och plåttak. Tillsammans kommer vi överens om vad som funkar bäst för dig och utgår sedan därifrån.


Skydda fastigheten med säkra tak

Våran kundkrets är stor men vi levererar alltid samma resultat oavsett om ni är företagare eller privatperson som söker våra tjänster. Våra priser har prisgaranti för att ni ska känna att arbetet är schyst både för Er som kund hos men även oss på Elitbygg. Våra mål är att leverera hållbara tak som håller huset och fasaden under goda förhållanden lång tid framöver. Varför man måste ha ett välfungerande tak av utvald konstruktion är inte så krångligt att förstå. Taket står emot omfattande väder som vårt nordiska klimat drar med sig. Om vinter ska det bära tung snö, på sommaren motstå hetta med strålande sol samt om våren och hösten fukt i form av regn. Genom säkra tak kan man skydda bostaden mot onödiga skador och dessutom undvika omfattande kostnader. Vi hjälper dig att öka standarden på fastigheten oavsett vart i Stockholm du bor. Kontakta Elitbygg & Ekodesign!

byta tak, lägga om tak

Takläggare i Stockholm

Vi är ett byggföretag med ovanligt nöjda kunder. Hej, alla villaägare, fastighetsbolag och brf:er i Stockholms län! De senaste 10 åren har vi hjälpt hundratals husägare i Stockholm, från Märsta till Nynäshamn, med deras tegeltak, plåttak, papptak och shingeltak. Tillsammans med Elitbygg & Ekodesign kan vi lyfta både ditt tak och ditt hus till en högre nivå. Vi älskar nöjda kunder, och är mycket stolta över våra toppbetyg. Fem stjärnor 2012 hos Eniro, fem stjärnor 2013 hos Eniro, fem stjärnor 2014 hos Reco!, fem stjärnor 2015 hos Reco! Vi utför att från renoveringar, badrum till takläggning, takskötsel och helrenoveringar m.m.

Ta reda på hur ditt tak mår. Boka besiktning NU.

Klicka här för att läsa mer om varför en takbesiktning är så viktig och hur den går till.

Boka takbesiktning

Hur mår ditt tak? Låt en takläggare bedöma.

Är det slitet? Finns det risk för sprickor, fuktskador, läckage, snöras, olyckor? Gör en besiktning, så slipper du undra. Och låt för säkerhets skull en professionell takläggare i Stockholm göra besiktningen. Varför är det så viktigt? Jo, för att skadorna kan bli stora, och om du upptäckte felet för
sent täcker inte försäkringen. Kom ihåg inget tak är tätt för evigt, och enligt Bo Verket bör du byta efter ca 25 år.

Om ditt tak är i gott skick? Bra! Då kan du i stället fokusera på värdehöjande åtgärder. Som att tvätta taket rent, reparera småskador, måla om takfotsbrädor och vindskivor, renovera hängrännor, stuprör och plåtar. Eller kanske måla om hela taket, eventuellt i en ny färg? Taket är ju inte bara ett paraply för ditt hus, det påverkar hela intrycket!

Ett vackert tak får ditt hus att se mer välskött ut. Dessutom känns huset tryggare att bo i

Det är enkelt att förbättra tak idag. (Och även byta tak, t.o.m. på vintern.) De senaste 20 åren har det skett en fantastisk utveckling av både arbetsmetoder och takmaterial. Med duktiga takläggare kan du inom Stockholm få ett snyggare tak på bara några dagar. Och bäst av allt: hela din fastighet kommer att öka i värde! Samtidigt som din nettokostnad, med fullt ROT-avdrag, oftast blir lägre än vad du får i värdeökning. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om värdehöjande åtgärder.

Taktvätt

Smuts och skräp på taket? Inte bra. Regn och snö får svårare att rinna av. Mossa och alger får fäste och binder fukten, som börjar leta sig in via sprickor och skarvar. Dags att tvätta rent!

Takmålning

Både tegeltak och plåttak kan målas om. Så att de ser nästan nya ut. Man kan även ge ytan en extra finish, som skyddar och förlänger livet på taket.

Takrenovering

Alla tak – plåt, papp, tegel, betong, shingel – kan renoveras. Det handlar om att rengöra, reparera småskador, ytbehandla och modernisera. Även rännor, plåtar och snickerier.

Takomläggning

Gör en takomläggning. Ett nylagt tak ger en härlig känsla och skyddar bättre mot vädrets makter. Moderna tak är också mer slitstarka, lättskötta och miljövänliga i all hantering. Kanske ska du passa på att tilläggsisolera? Eller byta färg eller takmaterial?

Takomläggning Anlitade Elitbygg & Ekodesign AB för omläggning av mitt tak. Av de 5 offerter/platsbesök som jag tog in så fick jag bäst förtroende och pris av denna firma. Arbetet utfördes med beröm godkänt! Ordning på arbetsplatsen, rent och snyggt. Lyhörda killar.

Thomas Westermark

Takomläggning Elittak och Ekodesign lade om mitt tak till min fulla belåtenhet. Snabb respons på önskemål och synpunkter, samt varje dag välstädad arbetsplats. Jobbet utfördes inom avtalad tid inklusive ytterligare önskemål om nybyggnad av yttertrappa samt ny gavel. Dagen efter slutfört takarbete regnade det 31 mm! Bra test på taket.

Rolf Orrsten

rejta

elitbygg

Här är våra 8 utvalda leverantörer av takmaterial. Deras produkter är moderna, lättjobbade, snygga, pålitliga, slitstarka och miljövänliga. Du får alltid toppkvalitet på taket när du väljer oss som takläggare och tar materialet genom oss.